وضعیت امروز مدارس بیانگر میزان توسعه و پیشرفت کشور در آینده است.

 

 وزیر آموزش و پرورش

وزیر افزود: اگر بخواهیم دانش آموزان ما عاقبت به خیر شوند باید در آموزش وپرورش سرمایه گذاری کرد و وضعیت آینده کشور بستگی به برنامه‌های امروز حوزه تعلیم‌وتربیت دارد وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: اهمیت یافتن آموزش و پرورش آینده کشور را ترسیم می کند و جامعه ذی نفعان در آموزش و پرورش بسیار گسترده و حساس است. وی ادامه داد: مصمم هستیم در دوره ابتدایی به سیطره آموزش پایان دهیم اما به محض اقدام با عکس العمل جامعه مواجه می شویم وقتی چنین حساسیتی در جامعه وجود دارد اجرای طرح ها به سهولت امکان ندارد و این موضوع در تجربه چهل ساله انقلاب کاملا مشهود است. بطحایی گفت: اگر روش های آموزش و پرورش تغییر نکند سی سال دیگر نیز همین مشکلات وجود خواهد داشت و برای حل این مشکل باید همه دستگاه‌ها و خانواده ها تلاش کنند و جامعه باید نسبت به آموزش و پرورش حساس باشد. عضو کابینه تدبیر و امید با اشاره به توصیه های رهبر معظم انقلاب در خصوص آموزش و پرورش، گفت: نباید حرمت معلم مورد خدشه واقع شود و اعتمادجامعه به این قشر نباید از بین برود. وزیر آموزش و پرورش با اشاره به راه اندازی شبکه تعاملی سینا گفت: با راه اندازی این شبکه بسیاری از مسائل را می شود در فضایی مطلوب تر با فرهنگیان مطرح کرد. وی ادامه داد: اگر دخالت‌های ستاد در مدرسه را کاهش دهیم خود مدارس بسیاری از مشکلات را رفع خواهند کرد. بطحایی تصریح کرد: تمام تلاش خود را برای بازگرداندن بندهای حذف شده در فیش های حقوقی به کار بسته ایم.

منبع:سایت وزارت آموزش و پرورش



موضوعات مرتبط: مدرسه معلمانه

برچسب‌ها: وضعیت امروز مدارس
[ پنج شنبه 8 شهريور 1393 ] [ 18:18 ] [ خادم المهدی ]
[ ]

نمونه هایی از برنامه کلاسی با موضوع رهبری

نمونه هایی از برنامه کلاس با موضوع رهبری

طراح پوستر:ایمان ناگهی



موضوعات مرتبط: مدرسه مذهبی پرورشی

برچسب‌ها: نمونه هایی از
[ سه شنبه 23 مرداد 1393 ] [ 13:29 ] [ خادم المهدی ]
[ ]

نمونه هایی از کارت گروه بندی دانش اموزان پایه ششم با نام شهدا

کارت گروه بندی دانش اموزان

کارت گروه بندی دانش اموزان پایه ششم با نام شهدا

کارت گروه بندی دانش اموزان پایه ششم با نام شهدا

کارت گروه بندی دانش اموزان پایه ششم با نام شهدا

کارت گروه بندی دانش اموزان پایه ششم با نام شهدا

کارت گروه بندی دانش اموزان پایه ششم با نام شهدا

کارت گروه بندی دانش اموزان پایه ششم با نام شهدا

طراح کارت:ایمان ناگهی



موضوعات مرتبط: کلاس ششم مذهبی معلمانه پرورشی

برچسب‌ها: کارت گروه بندی دانش اموزان
[ سه شنبه 23 مرداد 1393 ] [ 13:18 ] [ خادم المهدی ]
[ ]

اسامی شهدای شاخص برای نام گذاری گروه ها

 

 گروه بندی با نام شهدا

در دفتر خاطرات ما بنویسید: ما هرچه داریم از شهدا داریم. سخنانی در مقام شهدا - جملات زیبا در باره شهید وشهادت جملاتی در مقام شهدا این وعدة خداست که حق الناس را نمی بخشد! خون شهدا حق الناس است، نمی دانم با این حق الناس بزرگی که به گردن ماست، چه خواهیم کرد؟! کاش گناهان ما هم مثل گناهان شهدا (ترک نماز شب و دیر شدن نماز اول وقت) بود! سلام بر آنهایی که از نفس افتادند تا ما از نفس نیفتیم، قامت راست کردند تا ما قامت خم نکنیم، به خاک افتادند تا ما به خاک نیفتیم سلام بر آنهایی که رفتند تا بمانند و نماندند تا بمیرند. سلام بر شهدا! کسی که مرا طلب کند، مرا خواهد یافت و کسی که مرا یافت مرا خواهد شناخت، و کسی که مرا شناخت مرا دوست خواهد داشت و کسی که دوستم بدارد عاشقم می گردد و چون عاشق شد او را خواهم کشت (شهید خواهم کرد) و بر من است که دیه اش را بدهم و دیه اش خود من هستم. «حدیث قدسی» سه گروه روز قیامت نزد خدا شفاعت می کنند: انبیاء علماء و شهداء. «حضرت محمد(ص)» هر کدام از شهدای آخرالزمان، برابر بیست شهید جنگ بدر هستند. «رسول اکرم (ص)» در دفتر خاطرات ما بنویسید: ما هرچه داریم از شهدا داریم. آیا می دانید حدود پانزده هزار شهید در ماه مبارک رمضان شربت شهادت نوشیده اند؟ میزان آمار شهدای روحانی نسبت به جمعیت شان 12 برابر سایر اقشار جامعه است! «معاونت پژوهشی بنیاد شهید و امور ایثارگران» به روی دفتر دلم نوشته بود یک شهید برای خاطر خدا شما ادامه ام دهید! من دست بوس توام که خاکریز را لمس کرده‌ای، خون را دیدی، مرگ را به سخره گرفتی و هم‌چنان در انتظار شهد شهادت می‌سوزی! «تقدیم به تمامی جانبازان» هر طرف که می‌نگری شهیدی را می‌بینی که با چشمان نافذ و عمیقش نگران توست که تو چه می‌کنی؟ سنگین است و طاقت فرسا زیر بار نگاهشان حس می‌کنی که در وجودت چیزی در هم می‌ریزد! شهدا توانستند، آمده‌ایم تا ما هم بتوانیم! ای که مرا خوانده‌ای راه نشانم بده! راهیان نور فرصتی است که با شهیدان خود را بیابیم و بیابیم در کاروان منتظران قرار گیریم. از هوایی تنفس می کنید که بوی خون شهدا می دهد، در زمینی راه می روید که از خون شهدا گلگون است و این شهیدان بر همة اعمال شما ناظرند. خدایا کمک کن اگر در صف شهدا غایبیم، در صف پیام رسانان راهشان غایب نباشیم. هر انسانی لبخندی از خداوند است سلام بر تو ای شهید که زیباترین لبخند خدایی. شهدا مبدأ و منشاء حیاتند، زمینی بودند، اما زمین گیر نبودند. «من همیشه بیاد خواهم داشت که اگر با آرامش و امنیتی دلنشین در کانون گرم خانواده روزها را سپری می سازم، همه را مدیون خون سرخ شما هستم که بر این خاک مقدس جاری گشت و سرخی اش را لاله ها تا ابدیت با یادگار خواهند داشت.»



موضوعات مرتبط: مدرسه کلاس ششم مذهبی معلمانه پرورشی

برچسب‌ها: اسامی شهدای شاخص
[ سه شنبه 23 مرداد 1393 ] [ 13:2 ] [ خادم المهدی ]
[ ]

توصیه ی کارشناسانه به والدین جهت رفتار بعد از دریافت کارنامه

توصیه ی کارشناسانه به والدین جهت رفتار بعد از دریافت  کارنامه

کارنامه ی دانش آموز فقط به خود او تعلق ندارد و نتیجه ی تلاش فردی او نیست بلکه به خانواده ی‌ او نیز تعلق دارد .

 هرچه قدر در چهار ماه سال تحصیلی با مدرسه تعامل داشته ایم و از فرزندمان پرسش کرده ایم همان قدر قضاوت کنیم .

به میزان نظارت روزانه و مداوم بر عملکرد آموزشی فرزندمان از او انتظار داشته باشیم تا بار روانی زیادی را بین خانه و مدرسه منتقل نکنیم.

برخورد هوشمندانه ی اولیا با کارنامه در منزل می‌تواند تاثیر مثبت زیادی در آرامش روانی و بهبود کیفیت یادگیری دانش آموزان داشته باشد. .  فراموش نکنید هر کارنامه‌ای سزاوار تشویق است؛ حتی اگر موارد درخشانی هم در آن نباشد و بدانید که این تشویق کردن مهمترین نیاز دانش آموز ماست.

در کارنامه بگردید و دنبال موردی برای آفرین گفتن باشید . بهبود کیفیت درسی و رفع نقاط ضعف بعد از توجه و بزرگ‌نمایی نقاط خوب بسیار کارآمدتر است. 

یادتان باشد کارنامه نمادی از پایان گرفتن یک تلاش در یک مقطع زمانی است و هر تلاشی سزاوار یک خسته نباشید و یک تشکر در انتهای آن است.  کارنامه ی یک دانش آموز فقط به خود او تعلق ندارد و فقط نتیجه ی تلاش فردی او نیست بلکه به خانواده ی او نیز تعلق دارد. به عبارت دیگر محیط امن خانه و حمایت خانواده از دانش آموز نقش مهمی در کسب موارد خوب دارد. باید از خود بپرسیم آیا ما این نقش حمایتی را در خانه به طور کامل برای دانش آموز فراهم کرده‌ایم و سهم خانه در این مورد به خوبی لحاظ شده است و یا نیازمند جبران است؟ مهمترین کاری که در مورد کارنامه باید صورت بگیرد آسیب شناسی موارد کم و جبران آن هاست و بهترین روش برای این کار یک جلسه ی مشورتی با حضور دانش آموز ؛ اولیای او ؛ معلم و مشاور تحصیلی مدرسه می ‌باشد. در این جلسه با ارزیابی نقص‌هایی که در فرآیند یادگیری وجود داشته راهکارهایی برای جبران ضعف های او ارزیابی و تعیین می‌شود. دنبال شارژ روحی فرزندتان باشید نه استرس وارد کردن به او.



موضوعات مرتبط: مدرسه معلمانه تفکر و پزوهش

برچسب‌ها: توصیه ی کارشناسانه به والدین
[ یک شنبه 13 مرداد 1393 ] [ 16:32 ] [ خادم المهدی ]
[ ]

دانش آموزان معلم مقتدر را دوست دارند

دانش آموزان دوست دارند از کسی چیزی یاد بگیرند که انسان استوار و قابل اعتمادی باشد.دانش آموزان از آدم هایی که زود حرف خودشان را عوض می کنند خوششان نمی آید. باید دقت کنید که اقتدار با دیکتاتوری فرق دارد ماکس وبر که یک جامعه شناس است از اقتدار مشروع یا همان اتوریته نام می بره به گفته ی او اقتدار مشروع آن است که گروه معینی از مردم از فرمان معینی که شخص معینی می‌دهند، به رضا و رغبت اطاعت کنند’ اگر ماهم کلاس را یک جامعه در نظر بگیریم یک معلم باید.دارای اراده‌ای باشد که بر اعمال دانش آموزان مؤثر باشد یعنی بتواند فرمان بدهد و دانش آموزان هم گوش کنند . اما باید چکار کنیم تا مارا به عنوان یک معلم مقتدر بشناسند؟

قبل از هرچیز شما باید خودتان را به دانش آموزان اثبات کنید. یعنی آنها بپذیرند که کار شما کار خاصی است و از عهده ی هر کسی برنمی آید .

اگر شما بتوانید خودتان را اثبات کنید ، دانش آموزان شما را قبول خواهند کرد و شما به عنوان یک معلم مقتدر شناخته می شوید. در این مقاله ۹ راهکار ارائه می شود که با عمل به آن ها شما به عنوان یک فرد مقتدر شناخته خواهید شد.

راهکار اول: به مخاطب ثابت کنید که نمی داند. برای این کار از دانش آموزان در همان ابتدای کلاس سوال بپرسید. سوال هایی که آنها را به چالش بکشید. سوال ها را از آسان به سخت تدارک ببینید . با این کار دانش آموزان متوجه می شوند که کسی در مقابل آنهاست که بیشتر از آنها می داند.

راهکار دوم:کمی از خودتان تعریف کنید بهتر از دانش آموزان از سوابق شما آگاه باشند. اگر تالیفی داشتید یا مقام خاصی کسب کرده اید آن را به دانش آموزان بگویید . البته همه چیز را لو ندهید. مقداری از رزومه ی موفق خود را نگه دارید تا در طول سال کم کم به اطلاع دانش آموزان برسانید. اگر هم شانس بیاورید و بدون اینکه شما بگویید . خود دانش آموزان از موفقیت های شما باخبر شوند خیلی عالی می شود.یک راه دیگر هم این است که با یکی از همکاران مثلا مدیر مدرسه هماهنگ کنید تا قبل از اینکه دانش آموزان شما را ببینند. از شما تعریف کند .با این کار دانش آموزان یک تصویر ذهنی خوب از شما دارند و این به شما کمک زیادی می کند.

راهکار سوم: با نهایت ادب رفتار کنید. به این مثال دقت کنید: یک استاد دانشگاه به دانشجوی خودش می گوید: بیا اینجا پسر ! خب این استاد نباید توقع داشته باشد که احترامش در کلاس به صورت کامل حفظ شود. با این کار او حریم خود را شکسته است. حتما دانش آموزان خود را با نام آقا و خانم صدا بزنید. حتی در دوره ی ابتدایی . از کلماتی که ممکن است در شان شما نباشد استفاده نکنید: در همه ی صحبت ها و برخور دها لبخند را هم فراموش نکنید.

راهکار چهارم:تواضع بیش از انداره اقتدار را از بین می برد . منظور اینکه بعضی انقدر تواضع افراطی دارند که دیکر نمی توانند به دانش آموزان نه بگویند این افراد نمی توانند در مقابل خطاهای دانش آموزان بایستند. داشتن فروتنی به اندازه یک اصل اساسی در تدریس است ولی نباید در ان افراط و تفریط کرد. مثلا معلمی که خیلی خیلی متواضع است دانش آموزان به خودشان اجازه می دهند که دور میز معلم جمع بشوند . این جمع شدن باعث می شه معلم نتونه بقیه ی کلاس رو ببیند و حتی ممکنه دانش آموزان از این شرایط سو استفاده کنند و اتفاقات عیجیب و ناخوشایندی در این کلاس رخ بدهد مثل دستکاری کردن دفتر نمره و یا هر اتفاق بد دیگر. واکنش این معلم ها معمولا به این پدیده این است که مجبور هستند ناگهان از جای خود بلند شوند و با دادو فریاد دانش آموزان را سر جایشان برگردانند! اگر همان اول این معلم محترم کمی اقتدار از خودش نشان می داد، می توانست جلوی جمع شدن دانش آموزان دور میزش رو بگیرد و این اتفاقات نمی افتاد. البته روی دیگر سکه هم این است معلم باید شخصیت متواضعی داشته باشد . مواردی که نشان میدهد معلم فرد متواضعی (به مقدار لازم) است.

داشتن ارتباط خوب با دانش آموزان در خارج از کلاس و مدرسه یعنی اگر به صورت اتفاقی دانش آموزان خود را در خیابان دیدید خیلی گرم با او احوالپرس کنید دوم : سعی کنید در سلام کردن پیش قدم باشید و اگر دانش آموزان شما را سلام کردند با نهایت انرژی پاسخ آنان را بدهید.

@Elementary_education



موضوعات مرتبط: مدرسه معلمانه تفکر و پزوهش

برچسب‌ها: دانش آموزان معلم مقتدر را دوست دارند
[ یک شنبه 13 مرداد 1393 ] [ 16:27 ] [ خادم المهدی ]
[ ]

موضوعات پیشنهادی برای زنگ هنر

موضوعات پیشنهادی برای زنگ هنر

1- نقاشی با موضوع معین 2- نقاشی با حروف الفبا و اعداد و نام خودشان 3- نقاشی خط خطی و یافتن تصویر 4- چسباندن تکه کاغذ و کامل کردن آن 5- نقاشی ناتمام با کامل کردن خطوطش 6- چاپ انگشتی با رنگ گواش 7- کشیدن طرح با پاکن روی کاغذی که با مداد سیاه شده است 8- نقاشی با موضوع درسی 9- چاپ با مواد طبیعی مانند پیاز و سیب زمینی و ..

10- نمایش و کشیدن صحنه های نمایش 11- کاردستی با موضوع درسی مثل پوشش بدن جانوران 12- نقاشی با مداد رنگی و طراحی به وسیله ی یک وسیله نوک تیزروی سطح آن 13- حجم سازی با کاغذ یعنی مچاله کردن کاغذ در اندازه های کوچک وچسباندن روی کاغذ 14- رنگ کردن انواع سنگ ها و کشیدن طرح های مختلف روی آن 15- نقاشی با نقطه 16- کاردستی برش کاغذ 17- نمایش از موضوعات درسی 18- کامل کردن نقاشی ناقص 19- چسباندن کاغذ روی یک سطح برجسته و رنگ کردن آن

20- تا کردن کاغذ و برش آن به صورت اشکال تزیینی 21- ساخت کار ت های تزیینی 22- نقاشی با جوهر و نخ در کاغذ تا شده 23- کاردستی با کمک خرده تراش 24- نقاشی آزاد 25- نقاشی با مسواک و آبرنگ 26- گردش در طبیعت 27- کاردستی با دور ریختنی ها 28- رنگ کردن تخم مرغ 29- رنگ کردن وسایلی که با گل ساخته اند

30- قصه گویی 31- قصه خوانی 32- موسیقی 33- حجم سازی با گل 34- کاردستی با نایلون و پنبه و نخ 35- نقاشی با مداد شمعی



موضوعات مرتبط: مدرسه معلمانه هنر

برچسب‌ها: موضوعات پیشنهادی برای زنگ هنر
[ یک شنبه 13 مرداد 1393 ] [ 16:24 ] [ خادم المهدی ]
[ ]

چند نكته ساده درمورد معلم موفق وروش تدريس

چند نكته ساده درمورد معلم موفق وروش تدريس

اولين مرحله در يك تدريس موفق: آن كه عاشق باشي شما يك معلم نخواهيد شد مگر اين كه علاقه‌ا‌ي زياد به اين شغل داشته باشيد، چرا كه اگر شغل معلمي آسان بود هر كسي مي‌توانست آن را انجام دهد. معلمان، مسئوليت بسيار مهمي را بر عهده دارند زيرا يك گفتگوي سطحي از يك معلم مي‌تواند قسمتي از زندگي يك دانش‌آموز را تحت تأثير قرار دهد، البته فراموش نكنيم كه معلم يك الگوي دائما تحت نظر است.

دومين مرحله در تدريس موفق: در تو بايد لذت آموختن نشانگر بوده و ثابت نمايي

سومين مرحله در تدريس موفق: چشم اميد‌ به اهداف بلندت بايد… بدانيد كه به كجا مي‌رويد و به اهداف‌تان توجه كنيد. من هرگز چيزي ياد نگرفتم مگر زماني كه مجبور شدم از آن استفاده كنم. اگر چيزي كه درون‌تان است بيابيد شما را نجات خواهد داد. اگر چيزي كه درون‌تان است نيابيد شما را نابود خواهد كرد.

چهارمين مرحله در تدريس موفق: برتو است كه مسئول و منظم باشي تدريس مي‌تواند تمام زندگي شما را به خود اختصاص دهد. با اين كار ممكن است كه تمام روز و شب را در مدرسه براي كمك به دانش‌آموزان بگذاريد و در كارتان پيشرفت كنيد. من معتقدم مي‌توانيد فعاليت‌هاي هدف‌مند مهيج و صحيح را براي رسيدن به هدف‌تان طرح‌ريزي كنيد.

پنجمين مرحله در تدريس موفق: بجوي تا بيابي تقاضا كنيد، حتماً دريافت خواهيد كرد. اگر بدانيد چه چيزهايي از كنترل شما خارج است در مورد آنها نگران نخواهيد بود. اين امر شما را از بسياري تلاش‌هاي بيهوده رهايي خواهد بخشيد.

ششمين مرحله در تدريس موفق: بر تو باد انصاف و آمادگي در امر تدريس شما بايد منصف باشيد تا براي مسايل قبل از آن كه به وجود آيند آماده باشيد.

هفتمين مرحله در تدريس موفق: عقل سليم، لازمه‌ي تدريس است زمان اتخاذ تصميماتي كه دانش‌آموزان را تحت تأثير قرار مي‌دهد از قضاوت صحيح خود استفاده ‌كنيد. در هر قانون استثنايي وجود دارد و شما بايد بتوانيد به اندازه‌ي كافي و به سرعت متوجه اين وضعيت بشويد تا قبل از اين كه از دست شما خارج شود آن را آرام كنيد. بسياري از دانش‌آموزان در طي سال ترفند‌هاي زيركانه‌اي را براي فريب معلمان آموخته‌اند.

هشتمين مرحله در تدريس موفق: بي‌تعصب و انعطاف پذير باشيد تا موفق شويد. هيچ حق انتخاب ديگري نداريد. چون با مردم سرو كار داريم بايد آماده‌ي مسايل غير منتظره هم باشيم و آنها را نتيجه بخش سازيم.

نهمين مرحله در يك تدريس موفق: با ترس و لرز كار مسير نمي‌شود. با شك كار نكنيد مطمئن باشيد كه حق با شماست.

دهمين مرحله در تدريس موفق: در كار تدريس همت خود را بلند‌ دار. بايد توقع‌تان را هم از دانش‌آموزان و هم از خودتان بالا ببريد. مردم را مي‌توان به سه دسته تقسيم كرد: آنهايي كه باعث مي‌شوند مسائلي اتفاق بيفتد.

آنهايي كه تماشاگر يك اتفاق هستند و آنهايي كه مي‌گويند چه اتفاقي مي‌افتد.

يازدهمين مرحله در تدريس موفق: وسعت بخش گستره‌ي ديد خويش را زماني كه با چالش‌ها مواجه مي‌شويد همه چيز را در نظر بگيريد. منشور در دستان شماست.

@Elementary_education



موضوعات مرتبط: معلمانه

برچسب‌ها: چند نكته ساده درمورد معلم موفق وروش تدريس
[ یک شنبه 13 مرداد 1393 ] [ 16:17 ] [ خادم المهدی ]
[ ]

ترویج کتاب خوانی در کلاس درس

قصه‌ گویی و داستان ‌‌خوانی در كلا‌س:

ترویج کتاب خوانی در کلاس درس

یكی از شیوه‌ های ترویج كتاب ‌خوانی در میان دانش‌ آموزان قصه‌ گویی و داستان‌ خوانی آموزگار در كلا‌س است. آموزگار می ‌تواند با این روش لذت خواندن را در بچه‌ ها برانگیزاند. قصه‌ گویی در كلا‌س و در پی آن گفت‌ و گو درباره آن و پاسخ‌ به پرسش‌های كودكان در این باره، به كودكان می‌ فهماند مطالعه می‌ تواند كاری لذت‌ بخش باشد. برای قصه‌ گویی بهتر است آموزگار با توجه به مخاطبان، داستان مناسبی را برگزیند. نخست آن را بخواند و رویدادهای عمده آن را به خاطر بسپارد، سپس در كلا‌س روبه‌روی دانش ‌‌آموزان بایستد و آن را به شیوه ‌ای پویا بازگو كند. اگر كتابخانه آموزشگاه كتابدار كارآزموده‌ ای دارد، آموزگار می ‌تواند با همفكری او به گزینش كتاب و شیوه بازگویی قصه بپردازد. قصه ‌گویی یادگار ارتباط شفاهی است كه دانش‌ آموزان پیش از ورود به آموزشگاه، كم ‌و بیش با آن آشنا شده‌اند. آموزگار با قصه‌ گویی و داستان‌ خوانی در كلا‌س اشتیاق مطالعه و بهره‌مند شدن از لذت داستان را به كودكان منتقل می‌كند. كمتر كودكی است كه به قصه‌ های خوب، به ویژه قصه‌ های فرهنگ عامه(فولكلور) علا‌قه‌مند نباشد.

ترویج کتاب خوانی در کلاس درس قسمت دوم داستان ‌نویسی در كلا‌س:

روش دیگر برای ترویج كتاب‌خوانی در كلا‌س، تشویق دانش‌ آموزان به نوشتن داستان و خواندن آن در كلا‌س است. دانش‌ آموزان با نوشتن داستان توانایی نوشتن و بازگویی تجربه‌های خود را به كار می‌گیرند. آن‌ ها هنگامی كه داستان خود را برای دوستان‌ شان می‌ خوانند بهتر به قوت و سستی كار خود پی می‌برند. آن ‌ها همچنین درمی‌یابند نویسندگان انسان‌ هایی هستند همچون خودشان كه با بهره‌گیری از توانایی‌های زبانی و بیانی، احساس‌ها و دانستنی‌ هایی را به دیگران انتقال می‌دهند. توجه آموزگار به چنین فعالیت‌هایی، دانش‌آموزان را تشویق می‌كند تا جسارت پیدا كنند و برای نوشتن داستان، خاطره یا هر مطلب دیگر دست به قلم ببرند. این كار می‌تواند بهترین شیوه برای بالا‌ بردن توانایی‌ های كودكان در همه زمینه‌ های آموزشی باشد.

ترویج کتاب خوانی در کلاس درس قسمت سوم بررسی كتاب در كلا‌س:

آموزگاران می‌توانند در كلا‌س نوعی نشست بررسی كتاب راه‌اندازی كنند. در این نشست‌ها می‌توان كتابی را كه بچه‌ها پیش از آن خوانده‌اند، بررسی كرد. برای پربار‌تر شدن فضای این نشست‌ها می‌توان بررسی‌های خوب را به شكل روزنامه دیواری درآورد. با گفت‌وگو درباره كتاب توانایی نقادی بچه‌ها رشد می‌كند. كتاب‌های این نشست‌ها را می‌توان به تناسب از كتاب‌های غیردرسی، داستانی، دانستنی‌های عمومی و حتی كتاب‌های درسی برگزید. توان گفت‌و‌گو و بیان نظر در كلا‌س درس همچنین به كودكان اعتماد به نفسمی‌بخشد و به كودكان كمرو امكان می‌دهد بر ویژگی بازدارنده خود چیره شوند.

ترویج کتاب خوانی در کلاس درس (قسمت سوم) نمایش كتاب در كلا‌س:

یكی از راه‌های دیگر ترویج كتاب‌خوانی از سوی آموزگاران، برپایی نوعی نمایش كتاب (نمایشگاه كتاب) در كلا‌س است. این نمایش كتاب بسته به امكانات آموزشگاه می‌تواند بزرگتر یا كوچكتر باشد، اما حتی نمایشگاه كوچكی از كتاب نیز برای بچه‌ها گیرایی دارد و می‌تواند در یادآوری اهمیت كتاب و كتاب‌خوانی و آشنایی هرچه بیشتر كودكان با كتاب، نقش ارزنده ‌‌ای داشته باشد. باید كوشید نمایشگاه كتاب را با شگردهای گوناگونی گیرا كرد. بهره‌ گیری از تصویرهایی كه خود دانش‌ آموزان تصویرگری كرده‌اند، پوستر، اسلا‌ید و عكس می‌تواند بر گیرایی این نمایشگاه كوچك كتاب بیافزاید. برای شكوفا كردن برنامه نمایش كتاب می‌توان از امكانات گوناگونی همچون كتابخانه آموزشگاه یا كتابخانه‌های دیگری كه در دسترس است، سود جست. نمایشگاه كتاب را در گستره آموزشگاه نیز می ‌توان برگزار كرد.

نمایش كتاب در كلا‌س: ترویج کتاب خوانی در کلاس درس (قسمت چهارم) یكی از راه‌های دیگر ترویج كتاب‌خوانی از سوی آموزگاران، برپایی نوعی نمایش كتاب (نمایشگاه كتاب) در كلا‌س است. این نمایش كتاب بسته به امكانات آموزشگاه می‌تواند بزرگتر یا كوچكتر باشد، اما حتی نمایشگاه كوچكی از كتاب نیز برای بچه‌ها گیرایی دارد و می‌تواند در یادآوری اهمیت كتاب و كتاب‌خوانی و آشنایی هرچه بیشتر كودكان با كتاب، نقش ارزنده ‌‌ای داشته باشد. باید كوشید نمایشگاه كتاب را با شگردهای گوناگونی گیرا كرد. بهره‌ گیری از تصویرهایی كه خود دانش‌ آموزان تصویرگری كرده‌اند، پوستر، اسلا‌ید و عكس می‌تواند بر گیرایی این نمایشگاه كوچك كتاب بیافزاید. برای شكوفا كردن برنامه نمایش كتاب می‌توان از امكانات گوناگونی همچون كتابخانه آموزشگاه یا كتابخانه‌های دیگری كه در دسترس است، سود جست. نمایشگاه كتاب را در گستره آموزشگاه نیز می ‌توان برگزار كرد.



موضوعات مرتبط: کلاس پنجم کلاس ششم پرورشی

برچسب‌ها: ترویج کتاب خوانی در کلاس درس
[ سه شنبه 11 تير 1393 ] [ 16:1 ] [ خادم المهدی ]
[ ]

نکته های آموزشی ریاضی

مقایسه کسرها ازچهارراه انجام می گیرد:

۱_از راه مخرج مشترک گرفتن : ( صورت بزرگ تر ، کسر بزرگ تر است .)

۲_ از راه صورت های مشترک ( صورت ها را یکسان می کنیم و مخرج کوچک تر ، کسر بزرگ تر است

۳_ از راه طرفین وسطین(صورت هر کسردرمخرج کسر دیگر ضرب می شود )

۴_از راه مقایسه با کسر طلایی روش کار مقایسه کسرها ۱_ جدا کردن اعداد صحیح و اعداد کوچکتر از واحد و بزرگتر از واحد از یکدیگر ۲_ تبدیل اعداد بزرگتر از واحد به عدد مخلوط ۳_ هم مخرج کردن اعداد کوچکتر از واحد ۴_ هم مخرج کردن اعداد بزرگتر از واحد که عدد صحیح مساوی دارند

۵_ در پایان مقایسه کسرها‌



موضوعات مرتبط: کلاس پنجم کلاس ششم

برچسب‌ها: نکته های آموزشی ریاضی
[ سه شنبه 11 تير 1393 ] [ 15:52 ] [ خادم المهدی ]
[ ]
صفحه قبل 1 1 2 3 4 5 ... 8 صفحه بعد